C# Object Kullanımı Günlükler

Wiki Article

Bana hamil edinmek isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim içtimai iletişim araçları hesaplarımı kovuşturma edebilirsiniz.

ScrollBar=İstemci sahaını parçkakımı ya da bir denetleme kullanılıyor olur bir dikey yahut yatay kaydırma çubuğu.

Dershane ile nesne arasındaki en kemiksiz takanak şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sıkça kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

olarak malum bir derslik veya yapı dışındaki koddan erişilmesi lakinçlanır. özge yöntemler ve özellikler sadece derslikında veya dokumasında yararlanma dâhilin olur.

AcceptTab                : VArsayılan kıymeti "false"'dır.Eğer "true" yapmış olursanız Klavyeden Tab Tuşuna tabldığındaki başka nesnelere gitmez.

Bana destek başlamak isterseniz, bildirişim sayfamda verdiğim sosyal medya hesaplarımı izleme edebilirsiniz.

C# dilinde Object sınıfı, farklı veri örgülarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kadar hareketli paradigma bünyelarında Object derslikı sıklıkla kullanılır.

Kullanıcıların TextBox'a muteber veriler girmesini tedarik etmek ciğerin bilgi C# Object Kullanımı doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, sadece numerik girişleri akseptans eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface ortamında tanımlanan ve MyShape derslikında uygulanan arayüzden hasılat.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i ciğereriisnde 3 adet metot mevzi almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız sair türetilmiş sınıflarımız ile yanında kullanacağız.

Interface içerisine metot tanımlaması yaparız lakin maslahatlemleri yazmayız. Strüktürlmasını istediğimiz mesleklemleri, Interface ‘i uyguladığımız dershane içine yazıcıız.

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her klasın örtüsüzça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği anlamına gelir.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne demetlı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya yetişek aracılığıyla belirlenebilir.

Report this wiki page